Site Loader

Beurscrash: 3 Britse topaandelen die ik zou kopen in een ISA voor de nieuwe bullmarkt

 

De Britse nationale vlag voor de wolkenkrabbers van Canary Wharf, waar professionals aandelen verhandelen voor de kost. Bron afbeelding: Getty Images

De beurscrash van 2020 biedt de beste investeringskans die u en ik al tientallen jaren hebben gezien. De geschiedenis leert ons dat correcties van deze schaal maar één keer in de 25 jaar voorkomen. Kunt u het zich dus veroorloven om vandaag niet in Britse aandelen te beleggen als u rijk wilt worden of vervroegd met pensioen wilt gaan? aandelenkopen.nl online is handiger.

 

Het is duidelijk dat beleggers vandaag voorzichtig moeten zijn met het kopen van Britse aandelen. Veel bedrijven hebben hun voorheen goede groeivooruitzichten in vlammen zien opgaan. Een groot aantal van hen bevindt zich ook in financiële moeilijkheden nu de crisis van Covid-19 hun balans in gevaar brengt. We hebben het over Britse aandelen, zoals de gehavende bioscoopketenoperator Cineworld.

 

 

5G is hier – en aandelen van deze ‘slapende reus’ zouden een geweldige manier kunnen zijn om mogelijk te profiteren!

 

Volgens een toonaangevend industriebedrijf zou de 5G-boom uit het niets een wereldwijde industrie kunnen creëren ter waarde van US $ 12,3 TRILLION …

 

En als u hier klikt, laten we u iets zien dat de sleutel zou kunnen zijn om het volledige potentieel van 5G te ontsluiten …

 

Maar voor degenen die dapper genoeg zijn om door te gaan met investeren – en die de tijd nemen om gedegen onderzoek te doen om dergelijke blindgangers te vermijden – kunnen de beloningen gigantisch zijn. Ze kunnen vandaag tegen lage kosten kwaliteitsaandelen kopen en zien hoe ze in waarde ontploffen terwijl de wereldeconomie herstelt. apple koers verwachting is hoog.

 

Arrowings die op een bord stijgen

 

3 beste Britse aandelen op mijn radar

Ik ben doorgegaan met het kopen van Britse aandelen voor mijn aandelen en ISA-aandelen, ondanks de uitdagende macro-economische omgeving van vandaag. En ik denk erover om ook de volgende aandelen aan mijn portefeuille toe te voegen:

 

De prijsstijging van edelmetalen in 2020 toont aan dat deze safe-haven activa briljante aankopen zijn in moeilijke tijden als deze. Maar kan zilver tegenwoordig een betere aanwinst zijn om blootstelling aan te krijgen dan goud? Silver steeg dit jaar naar het hoogste punt in zeven jaar dankzij sterke verkopen aan bezorgde investeerders. Maar het is ook een geweldige manier om mee te werken aan de uiteindelijke economische opleving, aangezien de industriële vraag onvermijdelijk zal stijgen. Daarom zou ik aandelen in Hochschild Mining kopen. De aandelenkoers van de graafmachine is recentelijk gedaald doordat productiestops de productie hebben belemmerd. Ik geloof dat dit een geweldige kans biedt om langetermijnbeleggers in te kopen.

 

Mediabedrijven zijn een van de snelste om te herstellen wanneer de economische omstandigheden beginnen te verbeteren. Aandelen in het VK profiteren op deze manier van een plotselinge piek in advertentiebudgetten, aangezien bedrijven het geld binnenhalen om het meeste uit het verbeteren van het consumentenvertrouwen te halen. Een recente opiniepeiling van een advertentietechnologie-gigant suggereert dat investeerders ook niet lang hoeven te wachten op het herstel van deze branche. Hieruit bleek dat 70% van de respondenten verwacht dat hun marketingbudgetten in 2021 jaar op jaar zullen verbeteren. Ik zou ITV-aandelen kopen om deze trend te volgen. De verwachte koers-winstverhouding (P / E) van 9 keer lijkt te goedkoop om te missen.

 

Nu is Ryanair geen Brits aandeel voor angsthazen. Stijgende percentages van Covid-19-infecties in heel Europa drijven het herstel voor de luchtvaartsector steeds verder terug. Door de verslechterende crisis zal waarschijnlijk ook het aantal luchtvaartmaatschappijen dat failliet gaat, toenemen. Dat gezegd hebbende, degenen die de aandelen van Ryanair kopen, kunnen aanzienlijk worden beloond zodra de zaken weer normaal beginnen te worden. Het heeft een van de sterkste balansen in de branche, geholpen door een recente aandelenplaatsing. En het zal een van de grootste begunstigden zijn van een kleinere Europese luchtvaartmarkt als het stof eindelijk is neergedaald.

Een topaandeel met enorm groeipotentieel

 

Slimme investeerders zoals jij zullen deze tijdige kans niet willen missen …

 

Hier is uw kans om precies te ontdekken wat onze Motley Fool UK-analist helemaal enthousiast heeft gemaakt over deze ‘pure-play’ online business (ja, ondanks de pandemie!).

 

Dit bedrijf heeft niet alleen een dominante marktleidende positie …

 

Maar zijn kapitaalkrachtige, zeer schaalbare bedrijfsmodel heeft het eerder geholpen om consistent hoge verkopen te behalen, verbazingwekkende marges van bijna 70% en stijgende aandeelhoudersrendementen … in feite keerde het in 2019 maar liefst £ 150 miljoen + terug aan aandeelhouders in dividenden en terugkopen!

 

En hier is het echt opwindende deel …

 

Hoewel COVID-19 het bedrijf misschien een curveball heeft gegeven, heeft het management snel gehandeld om ervoor te zorgen dat dit bedrijf zo goed mogelijk geplaatst is om de huidige periode van onzekerheid te doorstaan ​​… in feite is onze analist van mening dat het weer tot leven moet komen , zodra de normale economische activiteit hervat.

 

Daarom denken we dat dit het perfecte moment voor u zou kunnen zijn om uw eigen belang in dit uitzonderlijke bedrijf op te bouwen, vooral gezien het feit dat de aandelen lijken te worden verhandeld tegen een vrij weinig veeleisende waardering voor het jaar tot maart 2021.

 

 

 

Marvin Morris

Calendar

March 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Women

Travel Stocks

Travel and tourism is an industry that spans a variety of sectors, including entertainment, lodging, and transportation. Working in Barcelona Travel stocks include everything from airlines to cruise lines, hotel chains, rental car companies, and specialty entertainment providers.

Hoe u uw winkelervaring kunt verbeteren

Of u nu een retailer of een consument bent, er zijn verschillende dingen die u kunt doen om uw winkelervaring te verbeteren top 10 beste slaapmaskers. Het belangrijkste is om een website te maken die is geoptimaliseerd voor digitaal winkelen. U wilt er ook voor zorgen dat al uw digitale kanalen samenwerken om een ervaring te creëren die consistent is.

Een van de belangrijkste veranderingen in de detailhandel is de opkomst van e-commerce. E-commerce is een retailmodel waarin producten rechtstreeks aan consumenten worden geleverd. E-commerce omvat e-tailers zoals Amazon en Etsy, en retailers zoals Walmart, Target en Best Buy.