Site Loader

In plaats van achter echte seksuele roofdieren aan te gaan, hebben sommige politieagenten ontdekt dat het gemakkelijker is om mensen gewoon te misleiden. Deze agenten gaan naar datingsites voor volwassenen, doen zich voor als volwassen vrouwen, vinden eenzame jongens, flirten en beweren dan dat ze eigenlijk minderjarig zijn. De foto’s die ze van ‘zichzelf’ opsturen, tonen echte vrouwen van in de twintig. Wanneer het merk een datum regelt, arresteert de politie hem als een roofdier. dating apps Nederland is druk bezocht.


 

Deze steken zijn het onderwerp van een opmerkelijk stuk in The New York Times Magazine van Michael Winerip. Hij begint met het profileren van de 20-jarige Jace Hambrick, een jonge man die thuis woont, in de bouw werkt en veel gokt in Vancouver, Washington. Toen Hambrick “Gamer Gurl” vond op Craigslist (waarvoor gebruikers 18 moeten zijn) kon hij zijn geluk niet geloven: een vrouw die beweerde van gamen te houden en op zoek was naar een vriendje. Ze praatten een tijdje en toen zei “Gamer Gurl” dat ze eigenlijk 13 was.

 

“Waarom heb je een advertentie op Craigslist geplaatst als je 13 bent? Bedoel je 23?” vroeg Hambrick.

 

Ze e-mailden en sms’ten, en uiteindelijk deelde ze een foto van zichzelf. Ze zag eruit alsof ze eind tiener of begin twintig was, ze maakte culturele referenties die de meeste 13-jarigen niet zouden krijgen, en ze gaf Hambrick een routebeschrijving naar haar huis. Toen hij arriveerde, was de persoon die hem begroette dezelfde vrouw op de foto. Maar toen hij het huis binnenkwam, boeiden twee agenten hem in de handboeien. De mooie jonge vrouw was een volwassen politieagent.

 

Hambrick werd veroordeeld tot 18 maanden tot levenslang en minimaal 10 jaar in het register van zedendelicten. (Het “tot-leven” -gedeelte is reëel: de staat behoudt zich het recht voor om de straf voor onbepaalde tijd te verlengen.) inloggen seniorengeluk is drukker.

 

In het Times-artikel wordt uitgelegd dat de politie in de afgelopen vier jaar 300 mannen heeft gearresteerd via wat de staatspolitie van Washington “Operation Net Nanny” noemde. Velen zitten uiteindelijk meer tijd uit dan mannen die zijn veroordeeld voor het daadwerkelijk verkrachten van echte kinderen. Het verschil tussen hun ‘misdaad’ en het feit dat geen enkel kind van vlees en bloed ooit in gevaar was – en de mannen waren ook niet op zoek naar minderjarige partners – lijkt de politie niet van belang te zijn.

 

Toch beschreef een kapitein van de staatspolitie duizelig de steken als een verbazingwekkend investeringsrendement:

 

“Schikking begint bij 10 jaar gevangenisstraf. Vergeleken met andere strafzaken die een jaar of langer kunnen duren, kunnen resulteren in een paar jaar gevangenisstraf, honderden manuren kosten en nog steeds slechts resulteren in een enkele aanhouding, is dit een aanzienlijk rendement op investering. Wiskundig gezien kost het slechts $ 2.500 per arrestatie tijdens deze operatie! Gezien het hoge niveau van mogelijke overtreding, is er een magere investering die enorme dividenden oplevert. ”

 

Blijkbaar is het doel om mensen voor de langst mogelijke tijd weg te sturen, zonder het publiek daadwerkelijk te beschermen.

 

Dat de ‘magere investering’ betekent dat ze klootzakken opsluiten die in het verwarrende aas van een mannelijke agent van middelbare leeftijd bijten die zich voordeed als een 20-jarige vrouwelijke agent die zich voordeed als een 13-jarige vrouwelijke gamer, nou, wat maakt het uit? Denk aan de “dividenden”.

 

Het artikel van Winerip beschrijft ook de gezellige relatie tussen de politie en een non-profitorganisatie die ogenschijnlijk toegewijd is aan het redden van kinderen van mensenhandel: Operation Underground Railroad. ONZE, zoals het heet, heeft meer dan $ 170.000 aan de politie van Washington gedoneerd om deze steken te ondersteunen. Dit geld “betaalde voor extra rechercheurs, hotels, eten en overuren”. Schijnbaar in ruil daarvoor hielp de politie de organisatie om positieve publiciteit te oogsten. En natuurlijk, hoe meer roofdieren de politie vangen, des te meer mensen willen doneren aan een organisatie die zich op deze plaag richt.

 

Ze moeten royaal doneren. OUR’s oprichter, Tim Ballard, verdiende $ 343.000 in 2018. Het feit dat zijn organisatie een politieoperatie ondersteunt die geen echte kindslachtoffers helpt en roofdieren lijkt te creëren uit eenzame mannen die vallen voor fictieve personages? Details, details. Denk aan de dividenden!

 

 

 

 

Marvin Morris

Calendar

March 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Women

Travel Stocks

Travel and tourism is an industry that spans a variety of sectors, including entertainment, lodging, and transportation. Working in Barcelona Travel stocks include everything from airlines to cruise lines, hotel chains, rental car companies, and specialty entertainment providers.

Hoe u uw winkelervaring kunt verbeteren

Of u nu een retailer of een consument bent, er zijn verschillende dingen die u kunt doen om uw winkelervaring te verbeteren top 10 beste slaapmaskers. Het belangrijkste is om een website te maken die is geoptimaliseerd voor digitaal winkelen. U wilt er ook voor zorgen dat al uw digitale kanalen samenwerken om een ervaring te creëren die consistent is.

Een van de belangrijkste veranderingen in de detailhandel is de opkomst van e-commerce. E-commerce is een retailmodel waarin producten rechtstreeks aan consumenten worden geleverd. E-commerce omvat e-tailers zoals Amazon en Etsy, en retailers zoals Walmart, Target en Best Buy.